De ondernemerscheck-up [Word formaat]

De ondernemerscheck-up is een reflectie- leidraad voor iedereen die de ondernemersuitdaging wil aangaan. Het bevat alle vragen die je jezelf moet stellen voordat je aan je ondernemersavontuur begint.

Het doel van dit document is het peilen naar jouw diepste beweegredenen om te ondernemen en je aan het denken te zetten alvorens de sprong te wagen.


De check-up bestaat uit een vragenlijst die jouw beweegredenen en ook motivatie moeten specificeren. Motivaties waar je op kunt vertrouwen in moeilijker tijden.

Waarom een check-up?

In één enkel document in Word-formaat krijg je een 360° beeld van jouw persoonlijke drijfveren om een ondernemersproject te beginnen.

 

Hoe gebruik je de check-up?

Denk na en maak aantekeningen over de verschillende vragen in dit document, zoals :

  • Wie ben jij? Wat is jouw verhaal, jouw pad?
  • Wat zijn jouw waarden?
  • Wat is voor jou onaanvaardbaar?
  • Wat zijn de beweegredenen om een bedrijf te beginnen?
  • Wat is jouw droombedrijf?
  • ...

Gebruik jouw antwoorden om jezelf te situeren ten opzichte van jouw project en om je te laten leiden bij jouw beslissingen. Zorg ervoor dat je op één lijn zit met jouw waarden en de diepste verlangens bij het ontwikkelen van jouw project en bedrijf. Deze check-up zal jou dan ook in staat stellen jouw doelstellingen en strategie aan te passen zodat ze overeenstemmen met jouw echte wensen en beweegredenen.

Download onze gratis ondernemerscheck-up in Word-formaat.

© Elke reproductie verboden zonder de toestemming van de auteur
Orange Belgium lance une option de vitesse de 400 Mbps pour tous ses clients et donne un coup de fouet à son offre Love Pro pour les indépendants et les petits bureaux via un avantage multi-produits
En savoir plus Orange